Hur snabbt kan du bygga muskler naturligt?

Bodybuilding är ett strategiskt spel och det är lätt att vinna. Kolla in den här artikeln för 8 bästa saker du behöver veta som hjälper till att bygga muskler naturligt.

Bygga muskler1 har inte varit mänsklighetens främsta fokus, men inte åtminstone de senaste decennierna.

Till och med moderna kvinnor tycker det är lugnt att stapla muskler, medan skönhetsbegreppet blir omdefinierat.

Som ett resultat blir gymmen trångt än någonsin tidigare, tilläggstillverkare fick en kraft och gymklädbranschen har blivit en egen vanlig marknad.

Det spelar ingen roll hur man bygger muskler ; Slutresultatet borde vara ett käftfall, och detta illusion till och med spelrum för skadliga syntetiska steroider ska råda i branschen.

Det finns många sätt att definiera din kroppsbyggnad, trimma och strimla muskler, men vad skulle annars kunna slå naturens sätt att göra det?

I den här artikeln fokuserar vi på några tips och tricks för att bygga muskler naturligt genom att hantera några av dina dagliga uppgifter och diet.

Låt oss avsluta detta intro och gå till ämnet där du kommer att utforska 8 otroliga metoder för att naturligt buffa upp.

Hur muskelutveckling händer?

Muskeltillväxt är något som vi frivilligt kan kontrollera, och det är grunden för bodybuilding.

Denna process av muskelutveckling sker i tre steg:

1. Genom att skapa spänningar på musklerna

Detta händer när du lyfter vikter över tröskeln till muskelstyrka och därigenom tvingar förändring i muskelkemi.

Detta skulle initiera massor av biokemisk signalering, inklusive mTOR-vägen och satellitcellaktivering, vilket är det första steget i muskeltillväxt.

2. Framkallar en metabolisk stress

När du lyfter vikter och ger musklerna spänning skapar det svullnad runt muskelvävnaden på grund av glykogentillsats.

Detta är dock ett slags muskeltillväxt som hjälper till med muskelutveckling utan att öka storleken.

3. Genom muskelskador

Den mest populära mekanismen för muskeltillväxt sker genom mekanismen för muskelskador.

Här är skadan av ”mikro” karaktär och orsakar inte någon skada för individen i stället hjälper till att polera.

När du lyfter vikter får musklerna små tårar i mikrostorlek som är smärtfria.

Kroppen reparerar dessa små tårar genom att släppa ut inflammatoriska signaler som skulle kunna reparera luckorna och därmed bidra till muskeltillväxt.

Se även  Träningspartnern - Motivationsfaktor

Hur får man muskler naturligt?

1. Vet vad du äter

Många av nybörjarna misslyckas med att hålla koll på sin matkonsumtion och äter snarare mycket och tränar mycket.

Denna strategi kan fungera till en punkt, men när du behöver definiera din kroppsbyggnad, sedan spåra matintag frågor.

Olika myndigheter har definierat minimivärden för kostintag, och de flesta av oss kan ha turen att äta mer än så.

När du äter mer mat lagras överflödig mat och det blir svårt att eliminera den från kroppen eftersom träningen du gör kanske inte räcker för att bränna de extra kalorierna.

2. Sova som en bebis

Vill du bygga muskler?

Gå utan att tänka igen och sova i god kvalitet.

Ja, du kanske har hört det hundra gånger nu, och det är så viktigt att hoppa över en timmes sömn från ditt dagliga minimum är mer som att döda en dag som är värt hårt arbete.

Det är när du sover, din kropp ägnar helt sin maskin mot tillväxt och reparation2 .

En kroppsbyggare måste få minst 7 ~ 8 timmars oavbruten sömn eftersom mängden muskelreparation, och näringsfördelningen hos en kroppsbyggare skiljer sig väldigt mycket från en genomsnittlig människas.

3. Gå långsamt

Nu när du har börjat med din styrketräning är allt du tänker på att bli buffad.

Som en del av det kan du vara upptagen med att ladda ett enormt antal kalorier, få gott om sömn, investera en förmögenhet på tillägget och genomföra din träning.

Nåväl, det sista måste sakta ner.

När du gör dina reps, långsammare desto bättre.

När muskler utsätts för spänning under en längre tid tenderar de att växa mer effektivt än när du påskyndar saker och ting.

4. Tryck lite hårdare

Bodybuilding handlar om att driva gränser, och om du stannar inom din komfortzon blir framstegen försenad.

Om du inte är redo att experimentera med din kropp kommer resultaten inte att lysa som de ska vara.

Se även  Kan omega 3: er "muskela in" på proteinsynteshastigheter?

När du misslyckas med att lägga till vikter blir musklerna toleranta mot mängden spänning, vilket äventyrar den övergripande idén med styrketräning.

Försök alltid pressa dina gränser genom att klättra i siffrorna, testa nya träningsstrategier och ändra dietplaner.

5. Träning för hjärnan

Om du tror att muskeluppbyggnad handlar om tyngdlyftning, har du väldigt fel.

Du behöver god psykologisk hälsa för att utmärka dig i muskeluppbyggnad, för när det gäller kroppen är allt sammankopplat.

Meditation, yoga, andningsövningar etc. är bra för din hjärna. Att komplettera omega-3-fettsyror, vitamin B12, folater, DHA, etc. skulle också hjälpa till med hjärnans funktion.

När din hjärna fungerar bra kan fysiologisk stress på dina lösa muskler effektivt omvandlas till en väldefinierad figur.

Hjärnhälsa är viktigt för att frigöra hormoner och tillväxtfaktorer som är nödvändiga för muskelutveckling.

6. Var pragmatisk om dina vinster

Det finns inga magiska knep för att biffa dig på en månad; istället är det en kedja av komplicerade händelser som involverar hårt arbete, tillskott, motivation, svettning, bantning och att bli skadad.

Så var alltid logisk när du ställer dina förväntningar på bodybuilding. Du kan behöva spendera år på din kropp för att skulptera en vacker figur ur den.

Och alla dessa syntetiska droger som lovar dig magi är bara falska och kan till och med sätta dig i fara.

För nybörjare kommer den ursprungliga förändringen av kroppsbyggnaden att vara motiverande, men när du kommer på banan kommer saker att bli lite utmanande men inte ouppnåeliga.

7. Kolhydrater är kungen

Många föredrar en kolhydratfri diet för att hålla sig mager och bygga lite mager massa.

Tja, den här strategin kan slå tillbaka, för kolhydrater3 finns där av två andra skäl än vad du tycker.

För det första är de viktiga för muskeltillväxt genom att stimulera träningen genom deras glykogensyntes, och för det andra kan de undvika katabolism eller muskelförlust.

Kolhydrater är den mer tillgängliga och lättillgängliga energikällan, och av den anledningen bränner kroppen kolhydrater för bränsle innan de går vidare till fett eller protein.

Se även  Vad ska man äta?

Se dock till att du inte överbelastar krabbor eftersom överskott kan bli insättningar som ger för mycket massa.

8. Kosttillskott

Om du tror att tillskott är konstgjorda medel för att få muskler, tyvärr är det inte historien.

Här är den tydliga bilden: För kroppsbyggnad behöver du mycket näringsämnen, främst proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer, mineraler etc.
I genomsnitt kan en kroppsbyggare behöva ta 2,5 000 kalorier + om dagen och rensa allt som bildar din dagliga diet kan vara besvärlig.

Det är här steroidfria kosttillskott kommer in för att spela, och de är inget annat än koncentrerade näringsämnen i pulver- eller kapselform.

Till exempel kan par skopor av proteinpulver motsvara att ha 10 ägg med en fördel att inte tillsätta för mycket kolesterol i systemet.

Så fokusera på tillskott av god kvalitet, från ansedda varumärken som är fria från steroider.

Även om resultaten kan se lovande ut för steroider är hållbarheten och livslängden för dessa muskler inte bra, plus de skadliga biverkningarna är en oändlig lista, särskilt när du inte vet vad du använder.

Slutsats

Dessa tips och tricks kan vara små justeringar i ditt kroppsbyggande liv, men de är mycket effektiva och påverkar resultaten avsevärt.

Kost är en avgörande faktor och försök att fokusera på livsmedel som kan lägga till mer kolhydrater i ditt system så att du kan komplettera resten av det.

Ha också en bra uppfattning om mängderna av näringsämnen som du laddar dagligen, eftersom det hjälper dig att bestämma typen och mängden tillskott.

Interagera alltid med din läkare eftersom det har många fördelar som att eliminera eventuella risker för skador, hålla dina vitala kontroller eller till och med de kan hjälpa dig att välja en perfekt dietplan.

Att ägna en rimlig tid för din inre hälsa kommer att öka hela kroppsbyggnaden avsevärt på grund av hjärnhälsans roll i fysiologiskt välbefinnande.

Och en sista sak som vi inte har nämnt på listan är att fortsätta läsa mer om kroppsbyggnad eftersom vetenskapen uppdateras varje dag!