Köp Kreatin – kosttillskott för muskelmassa & muskelstyrka

Kreatin anses av många vara det allra bästa tillskottet vid explosiv träning. Produkter med kreatin ger en markant prestationshöjande effekt. Men hur fungerar det då? Jo, det fungerar eftersom kreatin är ren energi för muskelceller. Ordet kommer från latin och betyder skapande och det är exakt vad kretin är. Kreatin skapar – styrka och större muskler. De flesta upplever en ökning av muskelmassan och en snabb återhämtning efter träning vid användning av kreatin.

 

 

 

Muscletech, Essential Series, Platinum 100% Creatine, Unflavored, 14.11 oz (400 g)

Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)

California Gold Nutrition, Creatine Monohydrate, Unflavored, 16 oz (454 g)

Dymatize Nutrition, Creatine Micronized, Unflavored, 10.6 oz (300 g)

Now Foods, Sports, Creatine Monohydrate, 750 mg, 120 Capsules

Now Foods, Sports, Creatine Monohydrate, Pure Powder, 2.2 lbs (1 kg)

ALLMAX Nutrition, Creatine Powder, 100% Pure Micronized Creatine Monohydrate, Pharmaceutical Grade Creatine, 14.11 oz (400 g)

Universal Nutrition, Creatine, Unflavored, 500 g, 1.1 lb (500 g)

MusclePharm, Creatine Essentials, Unflavored, 2.2 lbs (1 kg)

 

 

Kreatin har använts inom idrotten ganska länge. Den vanligaste produkten som används som kosttillskott är framför allt en kombination av tre aminosyror som påverkar muskler. Kreatin används mest bland de som ägnar sig åt styrketräning, sprintträning och friidrottare som hoppar eller kastar. Men kreatin har börjat att användas av även de som ägnar sig åt olika uthållighetssporter eftersom det påverkar våra energinivåer i cellerna.

För alla som vill få ut det lilla extra av sin träning kan kreatin vara värt att prova. Kreatin hittar du naturligt framför allt i kött och olika köttprodukter. Att äta så mycket kött som man behöver för att få extra kreatin till att bygga snyggare, större och starkare eller uthålligare muskler kan vara rätt så tråkigt. Då kan ett extra intag av kreatin i form av kosttillskott kan vara ett enkelt sätt att få i sig extra till träning och återhämtning.

Se även  Träningspartnern - Motivationsfaktor

Studier har visat att kreatin påverkar träningen på flera sätt på cellnivå. Kreatin ökar din förmåga att arbeta anaerobt, det vill säga kreatin gör dig uthålligare under hård träning som styrketräning med tunga eller snabba repetitioner. Med kreatin kan du få ut några extra tunga reps och det är förmågan att arbeta med syresvultna muskler som härdar muskler.

KREATIN OCH ÖKAD MUSKELMASSA

Kreatin ger också ökning av muskelmassan. Även om kreatin inte ger den största muskelökningen så är muskelöning med hjälp av kreatin ett av de effektivaste sätten att bygga muskler på över tid. Kreatin har varit omdiskuterat men så länge som man följer doseringsråden så får de flesta en positiv effekt av kreatin och fortsätter att använda det under lång tid. Att överdosera kreatin ger ingen extra fördel.

Även om dina vägen till dina träningsmål börjar på gymmet så behöver du se över kosten och just kreatin är ett bra kosttillskott för alla som vill nå hela vägen fram. Kreatin är ingen genväg utan ett utmärkt hjälpmedel. Köp kreatin här och nå de resultat du verkligen vill ha.