Motivation att träna

Motivera

Få rutin på din träning

Det svåra med att börja med träning är ofta inte att ta sig ner till gymmet eller motionsslingan. Det svåra är att göra träningen till en rutin. Visst känner du säkert någon som har börjat som en tok med sin träning för att efter ett tag sluta med den pga av att något annat dök upp och förstörde dennes träningsplaner.

 

Köp anabola steroider Probolan 50 är helt naturligt kosttillskott som ökar din muskelmassa så att andra blir avundsjuka. Produkten har godkänts av alla lämpliga registreringsmyndigheter och kan användas även av kroppsbyggare som deltar i professionella tävlingar.

  • 400% mer testosteron
  • stark ökning av muskelmassa, uthållighet, styrka och motivation
  • snabb fat omvandling till ren muskel

 

Här följer några punkter som gör att du lättare kan hålla det planerade träningsupplägget.

Planera

Vissa dagar är man mer upptagen än andra. Välj ut ett par dagar då du vet att du har tid att träna.

Framsteg

Ta fram gammla fotografier på när du var i den där toppformen som du längtar efter igen, det kommer att motivera dig att träna. Men vad är inte mer motiverande än framstegen. Håll koll på dina framsteg det kan vara bra att föra en dagbok över din träning. Hur snabbt springer du nu? Hur stark är du? Gå sedan tillbaka i din bok och se över din utveckling.

Träningspartner

Känner du inte för att träna i grupp kan du ta med din kompis till gymmet eller ut i joggingslingan. Genom att ha en träningspartner så kan träningen bli mer social och man kan samtidigt peppa varandra till att prestera bättre. Man är inte alltid pigg på att träna och då är det alltid bra att ha en partner som drar med en till träningen. När man väl har kommit igång brukar det bli lättare att även träna själv sen.

Prioritera

Prioritera din träning framför saker som du själv vet med dig är mindre viktiga, förstås inom rimliga ramar. Strunta i dåliga ursäkter och fullfölj det du har planerat.

Långsiktigt

Att tänka beachform varje år gör att man ofta blir besviken. Träning handlar inte bara om det yttre utan även om det inre. Att må bra och hålla sig frisk är viktigt och det gör så att man utstrålar mer och det smittar av sig till sin omgivning.