Sova eller träna?

Sover du dåligt?

 

Träna mer då!

Vissa sover 5-7 timmar per natt, visst kanske man skulle ha fått bättre resultat om man sovit längre när det gäller träningen. Vi vågar påstå att det är marginellt.

Vi är olika vem säger att just du MÅSTE ha sju timmars sömn?

Prova dig fram man vänjer kroppen, sen så kanske du sover djupare under en 6 timmmars period än personen som sover 8 timmmar men vaknar många gånger under sömnen. Folk pratar mycket om hur viktigt det är med att få sova länge men vem hinner sova nio timmar i dagens samhälle, visst skulle det vara det ultimata.

Det finns folk som skippar sin träning pga. att de vill sova lite extra, men vi skulle inte göra det om vi vore dig.

Det finns ”bevis” på hur viktigt sömnen är, vi påstår inte något annat heller. Men om man får sova 1 timme mer eller mindre tror vi inte är det viktigaste, det är viktigare att man har en kvalitativ sömn. Så om man jobbar på det så kanske man kan korta ner tiden en aning.

Sova eller träna?

 

Har du hört detta för?

För att bygga muskler måste du äta, träna och sova mycket. Jo det är en standard fras de flesta s.k ”experterna” har. De har väl rätt till en vis del, kanske om du ska tävla i Bodybuilding.

Vi säger ät, träna och sov så gott du kan. Kroppen säger ifrån när den inte orkar träna. Men om du sover dåligt en period så kan träningen vara en mycket bra del i att kanske bryta den dåliga sovtrenden.

Se även  Anabola steroider används i Bodybuilding och tyngdlyftning

Ta i akt att sova ut under helgerna det går som sagt inte att ta igen sömn men det känns mycket bättre för psyket om man får sova ut en helg. Varför inte hoppa över att vara ute på krogen till 04.00 en fredag. Det valet skulle inte många göra men att skippa träningen för en timmes extra sömn skulle inte många tveka på.

Eller låt bli att surfa en timme per dag det räcker med 20 minuter hos LagligAnabola och träna istället det är också ett bra alternativ;)

Sov gott nu!