Vad ska man äta?

Behöver man äta kosttillskott? Hur mycket mat ska man äta?

Kosten är lika viktig som träningen. Det är viktigt att äta rätt. Rätt mat och rätt mängd. Du behöver inte äta kosttillskott men det är till stor hjälp om du ska bygga muskler.

Köp anabola steroider Probolan 50 är helt naturligt kosttillskott som ökar din muskelmassa blixtsnabbt så att andra blir avundsjuka. Produkten har godkänts av alla lämpliga registreringsmyndigheter och kan användas även av kroppsbyggare som deltar i professionella tävlingar.

  • 400% mer testosteron
  • stark ökning av muskelmassa, uthållighet, styrka och motivation
  • snabb fat omvandling till ren muskel

Protein är nog det viktigaste näringsämnet som kroppen behöver för att bygga muskler. Proteiner är kroppens byggstenar och man behöver få i sig en viss mängd varje dag för att musklerna ska utvecklas. Ägg, kött, fisk och kyckling är exempel på livsmedel som innehåller protein. Du behöver en hel del protein varje dag och det kan bli dyrt att köpa en massa livsmedel som innehåller stor mängd protein. Det är nu kosttillskott kommer in i bilden. Kosttillskott är oftast billigare. Protein i pulverform är väldigt vanligt och det är också väldigt lätt att få i sig. Det finns mängder av olika proteinpulver på marknaden och det är inte lätt att veta vilken som är bäst. De har olika innehåll och de har olika priser.

Hur mycket protein ska du äta?

Många rekommenderar 1,5-2 gram protein per kg av din egen kroppsvikt. Om du tex väger 70kg så är det bra att du får i dig 105-140gram protein varje dag. Det bästa är att du får i dig protein innan och efter varje träningspass.

Mängden mat du behöver äta varierar från person till person. Frukost, lunch, middag och några mellanmål bör du få i dig varje dag. Det ska vara proteinrik kost och tänk även på att du också behöver kolhydrater. Kolhydrater är kroppens bränsle. Ät snabba kolhydrater omedelbart efter träningen tex en gainer. Undvik snabba kolhydrater 15-30 minuter före träning. Det ökar risken för att blodsockret sjunker och att du blir trött under träningen.

Många muskelbyggare använder kosttillskottet Kreatin. Kreatin är ett kosttillskott som används för att öka styrka och muskelvolym. Kreatin finns i livsmedel som kött och fisk men det är svårt att få i sig den mängd man behöver för att bygga och få sina vältränade biceps man är ute efter. Samma som protein finns det en mängd olika sorters kreatin på markanden. Det finns både i pulverform och kapselform.

anabola