Vilket proteinpulver är det bästa att använda sig av?

Det finns inte ett pulver som är bättre än ett annat eftersom de alla fungerar lite olika. Det bästa är det som passar dig och dina behov bäst samt smaken.

Proteinpulver är det största enskilda kosttillskottet för seriösa styrketränare.

Av alla protein som finns på marknaden så är vassleproteinet tveklöst det bästa. Undantagsfall finns självklart vid till exempel hälsoproblem eller när det gäller smaken. Det finns vassle, kassein, soja, lax, hampa, äggvite och även tranbärsprotein pulver tillgängliga. Ett mixat proteinpulver som innehåller en kombination av flera proteinkällor som vassle och kasein är förmodligen det bästa för majoriteten av människor. Vi rekommenderar de vi säljer på BodyVitamin.se som kombinerade proteiner, de är lätta att blanda och är goda i smaken.

 

Vilket proteinpulver är det bästa att använda sig av?

 

Om du är allergisk mot aspartam, andra sötningsmedel eller laktos, se till då att ditt protein inte innehåller något av detta. Vi rekommenderar soja eller äggvite protein för de som är allergiska mot laktos eller ko mjölk. Ett bra vassleprotein är förmodligen det bästa muskeluppbyggande medlet du kan köpa. Proteinpulver finns tillgängligt i storpack och i mindre portionsförpackningar.

Vissa märken har färre smaker än andra och några har till och med protein utan smak på. Själv föredrar vi vaniljprotein som man kan smaksätta själv vid behov.